Μάσκες Θεραπείας CPAP/BiPAP

Η σωστή επιλογή της μάσκας είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι πριν την έναρξης της θεραπείας σας.

Σκοπός μας είναι να νιώσετε άνετα με την μάσκα που θα ταιριάζει στις συνήθειες του ύπνου σας και φυσικά στον τρόπο που αναπνέετε κατά την διάρκεια του ύπνου.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία στην επιλογή της μάσκας αποτελεί η εύρεση του σωστού μεγέθους της για το δικό σας πρόσωπο ώστε να έχετε τις λιγότερες δυνατές διαρροές αλλά και άνετη εφαρμογή σύμφωνα με τις ανάγκες σας. 

Μέσα απο μια μεγάλη ποικιλία μασκών θεραπείας θα βρούμε αυτήν που ταιριάζει σε εσάς.

Εάν δεν μπορείτε να μας επισκεφθείτε για να επιλέξουμε μαζί την μάσκα θεραπείας σας, καλέστε μας στο 2311 249 152 για να σας βοηθήσουμε να  βρείτε το σωστό μέγεθος και την μάσκα που σας ταιριάζει.

Ρινικές μάσκες

Οι ρινικές μάσκες θεραπείας CPAP/BiPAP είναι μικρές σε μέγεθος, ελαφριές και παρέχουν άνετη εφαρμογή και ελευθερία στο πρόσωπο. 

Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά και εύκολες στην χρήση, εξασφαλίζουν τη σωστή και σταθερή τοποθέτηση επάνω στο πρόσωπο χωρίς διαρροές και αίσθηση δυσφορίας.

Τοποθετούνται πάνω στη μύτη και συγκρατούνται με ιμάντα πίσω από το κεφάλι προσφέροντας στον χρήστη μια άνετη θεραπεία, με ευκολία κινήσεων κατα την διάρκεια του ύπνου.

Στοματορινικές μάσκες

Οι στοματορινικές μάσκες CPAP/BiPAP έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα προσώπου και να ανταποκρίνονται σε ένα μεγάλος έυρος πιέσεων.

Προσφέρουν πλήρη ορατότητα (άνετο οπτικό πεδίο) και επιτρέπουν στον χρήστη να κάνει διάφορες δραστηριότητες πριν κοιμηθεί, για παράδειγμα να διαβάσει ή να δει τηλεόραση. 

Άνετες στην εφαρμογή τους και ελαφριές, παρέχουν μια σίγουρη θεραπεία σε άτομα που αναπνέουν μόνο από το στόμα ή που η αναπνοή τους εναλλάσσεται τακτικά μεταξύ μύτης και στόματος κατά την διάρκεια του ύπνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ