ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ

Τα ακουστικά βαρηκοΐας διαφέρουν ως προς την εμφάνιση καθώς και προς την απόδοση. Όσο πιο αποδοτικό είναι ένα ακουστικό βαρηκοΐας τόσα περισσότερα χαρακτηριστικά έχει. Τα ακουστικά των περισσοτέρων χαρακτηριστικών μπορούν να προσαρμόσουν τις ακουστικές ανάγκες σε πιο δύσκολα περιβάλλοντα με αποτέλεσμα να προσφέρουν υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης στον χρήστη. Παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή ακουστικού βαρηκοΐας είναι:

  • Τύπος και βαθμός βαρηκοΐας
  • Ακουστικές ανάγκες
  • Αισθητικές ανάγκες
  • Φυσική κατασκευή του αυτιού
  • Επιδεξιότητα
  • Διαθέσιμο κεφάλαιο

Για να διαλέξετε το καταλληλότερο ακουστικό βαρηκοΐας για εσάς, θα πρέπει να συζητήσετε με τον ακοοπροθετιστή σας για να αναγνωρίσετε τις ακουστικές ανάγκες και τα επιθυμητά επίπεδα ακοής

 

Αγορά ακουστικού βαρηκοΐας με την συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2311249152 για να πραγματοποιήσουμε ένα τεστ ακοής στον χώρο σας και να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την ανάγκη σας για σωστή και καλή ακοή σήμερα!

Εάν διαθέτετε ιατρική γνωμάτευση και επιθυμείτε την αγορά ακουστικού βαρηκοΐας με την συμμετοχή του ΕΟΠΥΥ, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ A&M HEARING

ΤΥΠΟΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ

Οπισθωτιαίο ακουστικό βαρηκοΐας 

Τα οπισθωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας εφαρμόζονται πίσω από το αυτί και είναι λίγο μεγαλύτερα σε μέγεθος από τα RIC. Με την επιλογή που δίνεται για εφαρμογή με λεπτό σωληνάκι είναι και διακριτικά.

Ενδωτιαίο ακουστικό βαρηκοΐας 

Τα  ενδωτιαία ακουστικά βαρηκοΐας εφαρμόζονται μέσα στο αυτί και ανάλογα με την βαρηκοΐα μπορεί να είναι έως και πάρα πολύ μικρά, τοποθετούμενα εξολοκλήρου μέσα στον ακουστικό πόρο