Η εταιρεία

Η εταιρεία Intermeds ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας από το 2009. Με γνώμονα πάντοτε τον ασθενή και τις εκάστοτε ανάγκες του, παρέχουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε ανταγωνιστικές τιμές και με απόλυτη φροντίδα.

Η ενασχόληση με τον τομέα της υγείας είναι για εμάς πολύ λεπτό ζήτημα και με αυτήν την λογική το αντιμετωπίζουμε. Σε διαρκή επικοινωνία με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με σιγουριά και ασφάλεια για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Με την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει είμαστε στην διάθεση των ανθρώπων που μας χρειάζονται καθημερινά παρέχοντας προϊόντα επώνυμα, λειτουργικά και οικονομικά.

 

Πιστοποίηση

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη  με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001: 2008 της εταιρείας DQS, εξασφαλίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και διαθέτει πιστοποίηση ορθής διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση ΔΥ8δ/Γ.Π. οικ./1348/2004.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.e-meds.gr μπορείτε να επωφεληθείτε απο τις προσφορές μας και να ενημερωθείτε για θέματα και προϊόντα που σας ενδιαφέρουν εύκολα,γρήγορα και με ασφάλεια

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 2311 249 152.

Η εταιρεία μας είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥΥ

Ιατροτεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες

Ποιότητα Υπηρεσιών

Η εταιρεία μας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, διευκολύνοντας τους πελάτες μας στο μέγιστο και με απόλυτη φροντίδα.

Εξειδικευμένο προσωπικό

Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος για εσάς και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας, οποιαδήποτε στιγμή.

Θεραπεία

Για εμάς η θεραπεία και η λύση του προβλήματός σας είναι ο τελικός μας στόχος και σκοπός, μέσα από εύκολες και γρήγορες διαδικασίες με σεβασμό στον ασθενή.

Άμεση ανταπόκριση

Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας σαν ασθενείς και σκοπός μας είναι η άψογη εξυπηρέτησή τους, οποιαδήποτε στιγμή και αν μας χρειαστούν.

24ωρη εξυπηρέτηση

Είμαστε δίπλα σας στην πράξη, με την 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Σύγχρονα και ποιοτικά προϊόντα

Τα προϊόντα μας είναι πάντα πιστοποιημένα, διαθέτουν εργοστασιακή εγγύηση, είναι λειτουργικά, οικονομικά και τεχνολογικά προηγμένα.